DOMOV | O FILMU | ZLATA ŽABA


Obljuba dela dolg!

Na podelitvi Zlate žabe smo obljubili, da si boste obiskovalci Zlate žabe, ki ste bili zaradi tehničnih težav z zvokom prikrajšani za užitek ob njegovem gledanju, lahko ogledali film preko svetovnega spleta. Rečeno, storjeno! Objavili smo film za ogled preko svetovnega spleta. Direkten ogled je primeren le za tiste, ki razpolagate s hitrejšimi internet povezavami (ADSL, kabelski internet...). Zato pa smo za ostale pripravili WMV in Dvix verzijo, ki si jo lahko nalozite na računalnik. Pozor! Najmanjša Dvix datoteka zasede kar 100 MB (Za tiste malo zahtevnejše bo kmalu na voljo Dvix v nekoliko boljši kakovosti (350 MB)). Če imate počasnejšo internet povezavo raje naložite WMV datoteko.

Klikni za ogled!Klikni za ogled!Srednja kvaliteta!
Za ogled Dvix-sov potrebuješ posebne programe (priporočamo BS player) in najnovejše Dvix kodekse.

ZA POČASNEJŠE POVEZAVE (ISDN, 56 K, 28.8K) smo pripravili 9 MB in 27 MB (boljša kvaliteta) veliko datoteko oblike WMV, ki si jih lahko ogledate s programom Windows Media Player 9.x.


Predlagamo, da kliknete z desno tipko miške in izberete Shrani izbor kot (Save Target As), če boste kliknili direktno pa počakajte v programu, da se datoteka do konca naloži!

Kasneje nameravamo na strani objaviti tudi izseke pomot iz snemanja, scenarij in fotografije s snemanja.

© Kranjski klan 2004

Obiščite tudi spletno stran 3glavskega stega!