VPIS K SKAVTOM (KRANJ)

V spodnji prijavnici lahko vpišete svojega otroka k skavtom v Kranju. Želimo si sprejeti prav vsakogar, saj je izkušnja skavtsktva neprecenljiva. Žal pa je število ljudi, ki jih lahko sprejmemo v vsako skupino omejeno. Za kvalitetno delo v vsaki skupini je število članov namreč omejetno.

Ko oddate prijavnico se vpisana oseba vstavi na čakalno listo in prejeli boste potrditveni mail in mesto v čakalni listi.  Mesto v čakalni NI edino merilo, saj otroke sprejmemo glede na generacijo v kateri nam manjka članov. Vsako leto ob začetku leta preverimo čakalno listo in vas obvestimo o sprejetju ali naprejetju (do konca septembra). Ker so čakalne vrste dolge, predvsem za volčiče in volkuljice (8-10 let) priporočamo, da če živite v bližini sosednjih stegov (Radovljice, Škofje Loke, Komende ali Preddvora) poskusite s prijavo tudi tam (kontakti: http://postaniskavt.si/). Naj pri tem opozorimo še na to, da lahko otroka prijavite že preden je star 8 let, saj je tudi tam že nekaj ljudi v čakalni vrsti za takrat, ko bodo dopolnili ustrezno starost. 

Če pa bi se radi priključili bratovščini Kranjskih sov, pa bo pravi kontakt Nadja (040668102) - mlajša bratovščina ali Klemen (031550004) - Kranjske sove