Jesenovanje POTEPUŠKEGA KRDELA

Na jesenovanje smo odšli v Leše pri Litiji, kjer smo v krdelo sprejeli nove mladiče, odšli na lov za bikom in spoznavali džunglo.

PETEK

Najprej smo se zbrali ob šoli Franceta Prešerna. Od tam smo se z avtobusom peljali proti Lešam pri Litiji. Peljali smo se zelooo dolgooo. Ko smo prišli do Save pri Litiji, smo nahrbtnike dali v avto in se peš odpravili proti hiši. Nekateri so se do hiše odpeljali. Nato smo se v hiši razkomotili v prazne prostore, armaflekse razporedili po hodniku in povečerjali šmorn. Kmalu smo se odpravili pod kozolec, kjer smo se z igro razporedili v gruče. Rešili smo nekaj nalog in se pripravili na skeč. Mi, rjavi volki, smo imeli veliko vaj in to tudi na stranišču!!! Zvečer smo imeli kviz Sprehod po džungli v katerem smo zmagali. Potem smo se pripravili na spanje. Stari volki so nam prebrali pravljico. Kar hitro smo zaspali in sladko sanjali.

Rjavi volki

SOBOTA

Zjutraj smo kakor ponavadi šli na jutranjo telovadbo. Imeli smo zajtrk in potem smo še uradni zbor. Voditelji so ocenjevali sobe in vsi smo imeli lepo pospravljene. Nato smo imeli tri delavnice: ustvarjalno, kjer smo izdelovali oznake za knjigo, kuharsko, kjer smo delali kokosove kroglice in miselno, kjer smo se pogovarjali o molitvi, zakonih in peli pesmi. Potem smo odšli na lov za bikom. Na žalost ga nismo ujeli, a smo se potolažili s kosilom. Po kosilu smo imeli prosti čas, potem pa smo se šli še nekaj novih iger. Kmalu je bila večerja, ki je bila zelo dobra. A ne za vse, Jakob je namreč bruhal. Pomivali smo posodo. Vesna, Urban in Jera so nam pomagali. Po večerji smo odšli na Skalo posveta, kjer smo v krdelo slovesno sprejeli vse mladiče. Bagira nam je prinesel tudi bika, ki ga je popoldne ujel na lovu. Imeli smo še zabavni večer in pozno odšli spat.

Sivi volki

NEDELJA

Zjutraj smo se zbudili in se pripravili za dvig zastave. Potem nas je čakal okusen zajtrk. Nato smo pospravili spalke in nahrbtnike. Čakale so nas zadolžitve, ki so bile napisane v tabeli. Ko smo končali, smo pripravili uvod v oče naš. Začela se je sveta maša. Ko jo je bilo konec, smo dobili slasten puding s piškoti. Dobili smo tudi bonbone. Potem smo odšli domov.

Sara: Najbolj mi je bilo všeč, ko smo streljali balone.

Vid: Všeč mi je bilo, ko sem prvič šel na lov.

Jerca: Všeč so mi bili puding, piškoti in bonboni.

Vesna: Najbolj mi je bilo všeč, ko smo sestavljali uvod v oče naš.

Črni volki

Objavljeno v Aktualno, Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.