VPIS K SKAVTOM (KRANJ)

Pozdravljeni!

V spodnji prijavnici lahko svojega otroka vpišete k skavtom v Kranju. Želimo si sprejeti prav vsakogar, saj vemo, da je izkušnja skavtstva neprecenljiva. Žal pa je število članov, ki jih lahko sprejmemo v posamezno starostno skupino omejeno.

Ko oddate prijavnico, se vpisano osebo postavi na čakalno listo. Prejeli boste potrditveni mail in mesto v čakalni listi. Mesto v čakalni listi NI edino merilo, saj otroke sprejemamo glede na to, v kateri generaciji nam manjka članov. Vsako leto ob začetku skavtskega leta (do konca septembra) preverimo čakalno listo in vas obvestimo o sprejetju oziroma nesprejetju. Ker so čakalne vrste dolge, predvsem za volčiče in volkuljice (8-10 let) priporočamo, da če živite v bližini sosednjih stegov (Radovljice, Škofje Loke, Komende ali Preddvora), poskusite s prijavo tudi tam. Kontakte najdete na naslednji povezavi: http://postani skavt.si/. Naj pri tem opozorimo še na to, da lahko otroka prijavite še preden je star 8 let, saj je tudi tam že nekaj ljudi v čakalni vrsti za takrat, ko bodo dopolnili ustrezno starost.

Oglejte si video na spodnji povezavi: https://youtu.be/NFF4gPoLLe8

Če pa bi se radi priključili bratovščini Kranjskih sov, pa bo pravi kontakt Nadja (040 668 102) – mlajša bratovščina ali Lucija (031 860 955) – Kranjske sove.