Uspešna plovba je za nami

Jesenovanje čete je uspelo. Čestitamo! Živi in celi ste se prebili do cilja te pomorske odprave. Skupaj s posadko ste preživeli vse morske bitke, huda neurja sredi oceana in našli zaklad.

Vsi smo presrečni, da ste se vsi pogumni gusarji uspešno vrnili domov. Nas pa vse zelo zanima kako je potekala plovba, kakšen veter ste ujeli, kako hitro ste potovali, kaj lepega ste srečali na poti in kakšen zaklad ste odkrili. Slišali smo namreč govorice, da ste preživeli odličen vikend in, da ste celo pisali pisma prijateljem. Vaše neverjetne dosežke ste tako sporočil prijatelju gusarju, ki se je potikal nekje na drugem koncu oceana. Najboljše bo, da si jih nekaj kar preberemo in tako iz prve roke izvemo o dogajanju na gusarskem potovanju.

 • Ravno se vračam s plovbe, ki je bila odlična! Morje je bilo mirno, plovna ni bila preveč naporna in z našo posadko smo se zelo dobro razumeli in doživeli veliko lepih trenutkov. Veliko smo se igrali, zabavali, peli, smejali, igrali, jedli, smejali, spali, smejali, hodili, lutali, tudi smejali, jedli zanič gobo, smejali … Seveda pa prave gusarske plovbe ni brez najdenega zaklada. Našli smo veliko prijateljstev in zanimivih (nenavadnih) doživetij. Za ta zaklad se je vredno potruditi, saj je trud poplačan, zato ne obupaj! Pridruži se nam na naslednji plovbi in uživaj z nami ter z našo najboljšo posadko!
 • Plovba je potekala zelo dobro. Naučili smo se veliko gusarskih pravil in zanimivosti. Odkril sem zaklad v prijateljstvu in zaupanju. Žal ti bo, če se nam ne pridružiš na naslednji plovbi.
 • Kakšen zaklad sem odkrila? Kr kul. Besedni predvsem!
  Vztrajaj prijatelj.
 • Ta plovba je bila zabavna in polna novih doživetij. Npr. Ponoči smo iskali zaklad, kateri je vseboval čokoladne kovance. Čeprav smo dobili kar nekaj trnov je bilo vredno truda.
 • Plovba na naši ladji Pande je potekala zelo dobro. Na ladjo smo sprejeli nove člane posadke in zdaj je naša posadka zelo okrepljena in pripravljena na nove izzive. Na poti smo doživeli veliko različnih stvari. Soočili smo se z divjimi viharji in takrat smo naredili močan vozel, ki nas je držal skupaj. Prav tako smo pluli v zelo lepem vremenu. Odkrili smo zaklad, pravo pravcato zlato in ga pravično razdelili med posadko. Če še nisi našel zaklada ne obupaj in vzpodbudo naprej!
 • Plovba je bila vredu. Z novimi gusarji smo se spoprijateljili. Našli smo zaklad, k je bil ful kul. Vztrajaj, vztrajaj, bodi neustrašen. Pridruži se nam, ker smo jači.
 • Plovba je potekala dobro, šli smo na orientacijo in iskali zaklad. Na plovbi smo doživeli zmage in poraze, a smo vseeno našli zaklad. Doživel sem tudi sprejem na gusarsko ladjo. Zaklad smo odkrili zelo težko a, ko smo ga, smo notri našli zlato. Če še nisi našel zaklada, drugič bolje poglej in upoštevaj zemljevid. Pridruži se nam, ker veš, da smo zanesljivi.
 • Dragi prijatelj Kapitan Kljuka!
  Vem, da iščeš zaklad na otoku Zaklad. Povem pa ti, da je naša plovba odlično uspela. Veliko smo se zabavali in kmalu našli dragocen zaklad. Upam, da boš imel tudi ti toliko (če ne več) sreče in ga boš našel. Zaklad obstaja! S svojo kljuko ga boš lahko odprl brez ključa. Sicer pa se nam naslednjič lahko pridružiš. Verjamem, da se bomo skupaj zabavli.

Vsem želimo, da bi se še naprej uspešno spopadali z nevarnostmi in izzivi, ki vas vsakdanje obkrožajo. In ne pozabite – Zaklad obstaja! Le ne smete obupati pri iskanju. Včasih je namreč tisto kar iščete in si želite bližje, kot si mislite. ;)

Objavljeno v Aktualno
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.